söndag 2 november 2008

Tillökning på förlaget

Söndagen skulle tillägnas arbete, bokföring och skapande.
Så icke fallet denna dag.
Neogames husgoblins vakande vid den oheliga tiden 06.00, och startade i rasande tempo att driva upp de som förökte få söndagsvila lite längre än så. Tempot ökade allteftersom dagen fortskred, och det stog ganska snart klart att det inte skulle bli mycket vettigt gjort på kontorsfronten, bland flygande björnar, nerrivna kaffekoppar, gråt och tandagnisslan.
Vid 13-tiden gav jag upp, packade goblins och hustru i bilen och for in mot Visby. Hamnade väl där på en djurutställning. Goblins lyckliga, titta, peta, klappa. När vi skulle gå blev det ylande och tjut igen. Goblins ville ha med sig ett utställningsobjekten. 
"De stackars liven är nog hungriga, och vill ha ett mellanmål" tänkte jag. 
Efter en del övertalning från goblins och fru gick jag med på inköpet.

De ville inte äta eländet när vi väl var hemma.

Så nu har vi en liten obehaglig pälstuss boende här. Men jag fick åtminstone hjälpa till att döpa den. Jag och goblinerna valde ett namn var.


Här presenteras Neogames senaste medarbetare: Herr Illric Rambo Pipen Vässmar.

4 kommentarer:

 1. Hur vet man att man spelat för mycket rollspel? Svar: Man döper sitt husdjur till Herr Illric och kallar sina barn för goblins... ;)

  SvaraRadera
 2. Nu förstår jag inte riktigt vad du menar Sebastian. Det finns ju andra som lägger all sin fritid på att skriva regelböcker om Alver ;)

  SvaraRadera
 3. Sen har vi ju det yttersta beviset på att man är en förtappad rollspelssjäl - att köpa och viga sitt liv till ett rollspelsföretag... ;P

  Och förresten - fritid vad är det? Är det något man kan äta eller?

  SvaraRadera