söndag 2 november 2008

Arbetsmöte med team N3

Nu på kvällen blev det tid för arbetsmöte och nyfördelning av arbetsuppgifter för alla inblandade i Neotech 3. Medverkande på skypekonferensen var gammelrävarna: Martin Fröjd, Emil Björnson, Markus Boman och underskriven. Med var även våra nytillskott Ronnie Grahn och Björn Komsell.

Vad som var förbaskat skönt var att vi kom fram till en tid då vi faktiskt kan träffas IRL, trots att vi bor utspridda från Norrland till Skåne, och även fasta veckoliga tider då vi kör skypekonferens.
De illustrationer som finns till spelet har gåtts igenom, och fler ska tas in. De är förbaskat bra. Jag som illustratör själv blir grymt avundsjuk på killarnas talang. Måste teckna mer...

Imorgon kväll blir det speltest av reglerna för min del. Spelgruppen här på Gotland har inte sett någonting av N3 reglerna sedan tidigare, och det ska bli bra kul att sätta in dem i det hela.

5 kommentarer:

 1. Vadå utspridda från Norrland till Skåne - jag bor ju i England! :)

  SvaraRadera
 2. Vet inte riktigt om det passar sig att skiva här, men jag och min rollspelsgrupp skulle dö för att få speltesta N3 :P

  SvaraRadera
 3. Det är inte omöjligt att den möjligheten kommer längre fram.
  Vi har redan haft flera oberoende speltest av reglerna, men det är ett oerhört arbete för Martin att sammanställa allting. Den här gången så sker speltesten främst för att utvärdera de ändringar och tillsägg som gjorts med utgångspunkt från de tidigare speltesterna. Det görs lämpligast genom att de inblandade i projektet spelleder, och ser reaktioner och hör åsikter i första hand. Efter det kan ytterligare ändringar och finjusteringar göras inna det skickas ut på nytt.

  Är ni intresserade av att speltesta, så håll koll här,och på:
  http://n3.nogo.se/

  Där kan man anmäla sitt intresse för att speltesta. Och bor man på Gotland så finns ju alltid möjligheten att slinka in i min spelgrupp, i mån av plats. Ikväll är det dock full bemanning .

  SvaraRadera