tisdag 2 december 2008

Skrivande och väntande


Äntligen Misslor. Jag har verkligen sett fram mot denna bok -- speciellt som det är den första Eon-bok som jag överhuvudtaget inte har varit involverad i att skriva eller ta fram. Det är extra roligt att läsa sådant material som är helt nytt.

Nåväl, hur går det då med Jargien undrar väl många? Jag håller på att skriva ett kapitel som handlar om provinserna (alltså allt minus kolonier, Daval och de jargiska distrikten). Denna uppgift är tämligen monumental. Varje stad får ungefär en sidan i word. För att inte ledsna helt på denna uppgift och för att materialet skall bli bra, intressant och användbart, har jag som riktlinje att skriva om en stad per dag.

För närvarande är följande delar 100% klart i detta kapitel: Genrio, Lemira och Maulio. Tibara är nästan klart. Alltså återstår runt elva städer och fyra provinser (+alla byar, speciella platser och sådant stuff). 

4 kommentarer:

 1. Var du med på Katres gåtor och Av blod komna?
  Har inte hört eller läst någonting om det.
  Ska bli riktigt intressant med både Misslor och Jargien.

  SvaraRadera
 2. Nja, det har du ju rätt i. Däremot var dessa planerade innan jag sålde Neogames. (Fast det varj misslor också, så nu försvinner hela mitt argument ;-)

  SvaraRadera
 3. Hur långt har projektet med Shamaner kommit?

  SvaraRadera
 4. Ja hur långt har Shamaner kommit och vem skriver modulen?

  SvaraRadera