torsdag 11 december 2008

Boken om Misslor har lämnat tryckeriet.

Pratade med tryckeriet idag, för att förhöra mig om frakten och att allt gått iväg som det skulle.
Det hade skickats iväg igår morse, dessvärre några dagar försenat, men om allting går som det ska så bör jag ha det någon gång under morgondagen *hoppas, hoppas*.
Att bo och verka på en ö har inte alltid sina fördelar. Att all storfrakt kommer hit med färja kan ibland innebära att saker tar en dag längre på sig att nå Gotland. Jag hoppas att så inte är fallet den här gången, då det hade varit förbaskat trevligt om vi kunde få helgen på oss att packa om allting och skicka ut till alla som förbeställt.

Nåväl, vankande, väntande otålighet från min sida. Vill bläddra!

8 kommentarer:

 1. Nu blir jag ju också otålig, jag vill också bläddra och ha mig. Nya böcker är alltid fint! Fast tur nog kommer den efter min tenta, annars skulle nog pluggandet lida illa... ;)

  SvaraRadera
 2. Oooh jaa äntligen snart här, vill ha, ge mig!
  Nu börjar jag längta efter lukten av nytryckt eonbok !

  SvaraRadera
 3. Hihi! Helt fnittrig blir man av att veta att man snart får sniffa på lite sidor om detta underbara folkslag. Älskar ert arbete, alltid och alltid.

  SvaraRadera
 4. Härligt att boken är på väg. Men frågan är, hur ser det ut för alver som det gjorts en hel del reklam om i fenix. När kan vi vänta oss den boken?

  SvaraRadera
 5. Stressa inte stackarna mer än nödvändigt. ^^

  SvaraRadera
 6. Snart så har man den alltså äntligen efter att ha väntat sedan 2005. Nu känner jag mig dock otåligare än någonsin. :P

  SvaraRadera
 7. Haltageten: Vi kommer inte i dagsläget gå ut med något mer än ytterst preliminär information om kommande släpp. Trots att jag tidigare sagt att den releaseplan som finns är i högsta grad preliminär, och att det även står så på hemsidan, så går på tok för mycket tid för min del åt till att svara på mail, telefonsamtal och brev om kommande produkter osv. Utgivningstakten är nu begränsad till hur vi har tid att arbeta. Frilansarna måste kunna prioritera sina "riktiga" arbeten och familjer, och det gör att livet spelar spratt med releaseplanen.

  Men min förhoppning är att vi ska kunna släppa alver på under vintern. Vi håller på att skriva om vissa delar av den, illustrationerna är färdiga, och vi arbetar även på layouten. Det sagt om det.

  Just nu vill vi bara fokusera på att få ut Misslor till butik och förbeställare, för att sedan helt låta bli att tänka på rollspel under julhelgen, och bara ägna den åt familjer, vänner och trevligt umgänge.

  SvaraRadera
 8. Eli Svensson-Kjellberg: Det var inte min mening att stressa, snarare stilla min egen nyfikenhet.

  Kim: Tack! Keep up the good work.

  SvaraRadera