söndag 23 juni 2013

Ett sista stort speltestDen kommande veckan sätter sig spelskaparna av Eon IV samt andra luttrade neogamesspelare i en källare för att ge Eon IV en sista rejäl genomkörning. Vi kommer testa rollpersonsskapande, stridsregler, sociala konflikter, skador, mentala trauman, böner och ceremonier och mycket annat.

Kampanjen kommer att ta plats i Consaber i det lilla baroniet Urekeny. En teaser till kampanjen finner ni här: Urekeny trailer

4 kommentarer:

 1. Riktigt fräck teaser. Man blir ledsen i ögat över att man inte får vara med. Men spelsugen också. :)

  Lycka till och hoppas systemet håller så det kommer i butik snart!

  SvaraRadera
 2. Nå, hur gick det? Jag (och troligen många andra) väntar med iver och spänning på en rapport från speltestandet. Ser det ut att kunna släppas i år eller dröjer det ännu eoner? :)

  SvaraRadera
 3. Speltestet var en stor framgång och resulterade i väldigt få ändringar. Det ser vi som ett mycket gott betyg för systemet.

  I klassisk eon-anda så dog vår baron-rollperson på speldag 2 tack vare tre oturliga slag i rad och alla runt honom som hade svurit att skydda honom fick grava mentala trauman för sina misslyckanden.

  En av de saker som tillkom var ett nytt härlett attribut, Vaksamhet som är snittvärdet av Psyke och Uppfattning. Används främst för att passivt upptäcka folk som smyger.

  I övrigt är vi nu inne i en stor korrläsningsperiod under sommaren då säkert 80% är färdigskrivet.

  SvaraRadera
 4. Så ytterligare en månad senare, hur ser det ut nu då!!! :)

  SvaraRadera