onsdag 22 juni 2011

Hatten av för RiotmindsRiotminds, skaparna av Drakar och Demoner Trudvang meddelar att de nu lägger allt på sparlåga. Något som är synd och skam. När Riotminds tog över Drakar gjorde de inte vad alla trodde att de skulle göra - reboota Ereb. Istället skapade de sin egen värld. En egen typ av fantasy. En fornnordisk fantasyvärld med troll i skogarna och gastar i träskmarkerna. Där skatter göms i grönskande mossa och förbannelser är lika vanliga som släktvapen och lindormar.

Tiden de lade ned på sina produkters utseende gjorde att de skapade en helt ny ribba för svenska rollspel. Nu dög det inte längre med astrista bilder med ful layout. De höjde kraven för alla oss andra.

Jag har haft stort nöje av alla produkter de släppte och det känns himla synd och skam att allt hamnar sparlåga. Men jag har trots allt full förståelse. Rollspel är något som man sysslar med på hobbynivå. Skriver man rollspel, även de stora företagen, så förlorar man vanligen mer pengar än man tjänar. Så länge man har orken och passionen funkar det. Men när annat tar tid i ens liv som jobb, barn och liknande så är det förståeligt att man inte orkar i längden. Så... det är bara att lyfta på hatten och tacka för en jäkligt fin tid med många böcker som jag kommer ha kvar i min bokhylla till dödagar... och om det skall hända något med varumärket hoppas jag verkligen att det är Trudvang som plockas upp och inte Ereb eller Chronopia.

Hatten av för er Riotmindsare... hoppas ni får lust och ambition i framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar