fredag 10 juni 2011

Eonintervju på 5T6

Det finns en intervju om Eon IV på bloggen 5T6 som jag tycker ni kan kolla in. 5T6 är också en mycket bra blogg för att hålla koll på vad som händer i Sverige när det gäller rollspel så den är alltid värd att besöka.

2 kommentarer:

  1. Tycker det låter väldigt spännande. Särskilt det där med att man kan spela annat än krigare och att det skall vara en värld av intriger. Har inte så stor koll på Eon bara spelat det några gånger men blir sugen att pröva.
    Det var roligt att skapa en karaktär i eon men det blev inte alltid som man tänkt sig med tabellerna. Är det fortfarande massor med tabeller när man skapar en rollperson? Har ni funderat på att göra om dem så att de inte blir lika slumpmässiga?

    SvaraRadera
  2. Tabellerna finns kvar däremot så kommer man ha mer kontroll över dem. Man får tabeller från sin bakgrund och från det yrke man valt samt några slumpmässiga. Sedan så kommer man ha tillgång till resurser då man skapar sin rollperson. Man kan se dessa som en summa poäng som man lägger på sin rollperson för att köpa utrustning, kontakter, speciella egenskaper och liknande.

    SvaraRadera