måndag 12 maj 2014

36 000 €


Vi har nu nått upp till 36,000 € och alla extramål är uppfyllda. Vi har suttit och filat, letat i gömmor och beräknat och kommer presentera sex stycken nya extramål inom kort.

Det säger sig självt att vi som skrivit Eon är sjukt glada över den strålande respons spelet redan fått. Om 20 dagar är crowdfundern över och strax efter det så kommer alla som deltagit få regelboken som en PDF. Så om det blir en regnig sommar hoppas vi att den ska vara till tröst!

Vi har också haft en planering om framtida utgivning för Eon och det ser ut att bli en mycket spännande och varierad period framöver med en mängd material till spelet.

Parallellt med Eon arbetas det på Neotech av ett annat team som har sitt centrum i Tokyo och det är extra underbart att man kan inspireras av varandra och låta idéer smälta samman. I synnerhet när spelet har blivit så pass omskrivet, omgjort och uppfräschat.

Har ni ett intresse av Cyberpunk kolla in:

https://www.facebook.com/neotechrpg

https://twitter.com/NeotechX

2 kommentarer:

  1. Hmm, inget liv på den "officiella" hemsidan http://www.neogames.se/ sedan 2012-02-17?
    Har alla updateringar flyttat hit? hade helt missat denna blog

    SvaraRadera
  2. Om du vill följa utvecklingen av Eon eller Neotech så drivs dessa produkter numera av oss på helmgast.se. Vi finns även på Facebook på https://www.facebook.com/eonrollspelet och https://www.facebook.com/neotechrpg

    SvaraRadera