tisdag 30 mars 2010




Så drar det ihop sig till Gothcon igen.
Känns som om det bara var några månader sedan vi var där sist. Året har gått fruktansvärt snabbt.
Mitt i förberedelserna och ihoppackningen inför konventet började jag fundera kring året som gått. Förbaskat mycket har hänt..

Det största: Vi har lyckats öppna upp Skuggspel, vår butik, efter månader av arbete och förberedelser! En del jobb återstår med att fixa de sista rummen i lokalen, och öppna upp det 80 kvm stora biutrymme som ska hållas öppet under sommarmånaderna. Men vi har öppnat!

Alver har kommit ut, och inte bara det, fått riktigt bra recensioner, både från spelare på forum och i tidningar. Den ligger dessutom på första plats på SF-bokhandelns topplista över sålda rollspel!

De kommande modulerna Damarien, Jargien och Ödesväven (Sylfens vrede del 4) börjar närma sig klara. Riktigt skönt. Texterna är mycket bra, och de illustrationer som gjorts ger precis rätt känsla. Framför allt Björn Öbergs bilder till Ödesväven är grymt bra! Se här!




Lägger ut en del bilder på butiken, så du som vill komma och besöka oss i sommar kan känna igen er. Butiken kommer att ha öppen i påskhelgen, om du av någon anledning befinner dig på ön. Jag kommer som sagt vara i Göteborg, men Agnes har lovat att uppföra sig och vara vänlig mot kunder.




Nåväl, hoppas vi ses på Gothcon, om jag någonsin lyckas ta mig ur röran av kartonger och böcker som belamrar förrådet.
Vi kommer även ha med oss de sista 10 exemplaren av den hårdinbundna Alver boken. Det är de exemplaren som trycktes upp till dem som varit med och arbetat på boken, och är en liten begränsad upplaga om från början sammanlagt 30 ex. Så lyckades ni inte få tag på den innan, så finns chansen nu.

Lev väl!

Kim Vässmar

3 kommentarer:

  1. Men! Hur ser det ut med Mundana Bestar? Kommer den till försäljning där uppe också? :)

    //Kratz

    SvaraRadera
  2. Nej, det hanns inte. Men texten redigeras av Agnes just nu, och sådant vi vill komplettera med i ett sista läge fylls på. Vi får ge den en månad av arbete till, innan vi släpper texten och ger oss in på finlir.

    Det tar tid! ;)

    SvaraRadera
  3. Jag jobbar och jobbar och jobbar med den, Kraetzy! =)

    Och, eftersom jag är kvinna och kan dubbel-taska, så uppför jag mig dessutom exemplariskt emot alla kunder i butiken. Alltid! ;)

    SvaraRadera