fredag 11 december 2009

Alver på vift i de svenska skogarna?

Det har de senaste dagarna pågått ett febrilt eftersökningsarbete efter de pallar med böckerna om Eons alver som skulle landat hos oss, först i måndags, och efter senare utsago idag. Det gjorde de inte. Just nu vet ingen var de befinner sig, men de ska tydligen finnas i Sverige sedan 2 dagar i alla fall. Frågan är bara var.....

Vi beklagar förseningen, men det är helt enkelt för oss att acceptera att vi inte kan göra så mycket mer över helgen. Förhoppningen hade varit att vi skulle kunnat packat ihop alla paket idag och på lördag, och få iväg dem till alla som väntar.

Avskyr den svenska postgången i jultider.
Måndag...hoppas, hoppas...

4 kommentarer:

 1. Skulle ine demon boken komma innan alv boken?
  + finns det ett eon forum?

  SvaraRadera
 2. Eonforumet hittar du på forum.rollspel.nu - klicka på forumlista och sen Eon.

  De närmsta modulerna är Damarien och Sylfens vrede 4. Demonboken kommer nån gång därefter, men när är oklart.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja hänvisa till ditt inlägg från den 15:e november och sedan peka ut att du, som den mer vidskepliga engelsktalande världen skulle sagt, 'jinxed it'. Jag skulle föreslå en kur med brinnande katter, mistel och salt, fast i den morderna världen kan man ersätta det med stark dryck och hoppas på det bästa.

  God jul.

  SvaraRadera
 4. Idag har pallarna äntligen lokaliserats. Förmodligen har Mauritz rätt, och Murphy ser till att allting jag skriver faller ut på sämsta möjliga sett:
  Pallarna befinner sig faktiskt i Smålands skogar, närmare bestämt på en lastkaj i Växjö. Hur länge de stått där har jag inte fått någon rätsida på. De ska hursomhelst lastas på lastbil idag klockan 10, och skickas vidare ner till Oskarshamn, där de ikväll ska få åka färja till Gotland.

  SvaraRadera