söndag 15 november 2009

Alver omslag och skickande till tryck.

Imorgon skickas Alver, Sångarens ätt till tryckerierna, och som synes kommer den att finnas i två versioner. Boken landade ju i slutändan på 176 sidor, och det kändes lämpligt att ha boken i en inbunden version utöver den vanliga. Det blir dock en väldigt begränsad upplaga: vi trycker endast 100 exemplar av den, lite som ett test för att se om intresse finns för böckerna i det formatet.

Imorgon får jag också definitivt besked från tryckeriet om när vi kan få de färdiga böckerna, men muntligt så har det sagts 2-3 veckor.
Det innebär förmodligen att vi kommer ha dem tidigt i december, vilket är en klar förbättring efter de senaste årens tryckeristrul som resulterat i bland annat böcker levererade till oss den 16e december, vilket är ganska mycket för sent om man vill vara med om julhandeln.

Mycket skönt att äntligen kunna få iväg dem. Det har varit en lång process, och det känns som om resultatet blivit precis så förbaskat bra som ville ha det ;)

Uppdaterar så snart jag har fått definitivt datum från tryckeriet.7 kommentarer:

 1. Med tanke på att jag älskar designen på hårdpärmen hoppas jag man kommer kunna förbeställa snarast... hundra stycken är ju ingenting och jag är beredd att lägga extra på sådant

  SvaraRadera
 2. Djäflars vad snygg! Det är nästan så jag känner mig tvingad att köpa den bara för det. Och ta upp eonspelandet igen med detsamma.

  SvaraRadera
 3. som ovanstående, hur pre-ordrar man?

  SvaraRadera
 4. Allting läggs ut på Neogames hemsida imorgon, och då kommer man kunna förbeställa böckerna i webshoppen.

  SvaraRadera
 5. Gött! Förbeställde just hårdpärmen! :-)

  SvaraRadera
 6. "Imorgon får jag också definitivt besked från tryckeriet om när vi kan få de färdiga böckerna, men muntligt så har det sagts 2-3 veckor. ... Uppdaterar så snart jag har fått definitivt datum från tryckeriet."

  Då bör böckerna dyka upp från tryckeriet idag utan att tryckeriet har gett något definitivt besked?

  SvaraRadera
 7. Besked kom i tisdags, böckerna hade gått iväg i tid (eller?), men glömts bort på någon obskyr lastkaj i baltikum. Men, det är sagt att vi ska ha dem imorgon, fredag.
  Om detta stämmer blir jag glad, men jag börjar bli mer och mer förbannad på frakter från Baltländer, och framför allt när slutdestinationen är en ö i Östersjön. Det ska alltid strulas med frakten på något sätt.

  SvaraRadera