måndag 19 april 2010

Sylfen växer

Hi, hi. Tvillingen. Så söt där han sover. Små andetag. Lätta, näpna snarkningar. Det svarta håret mot kudden av lavar och mossor. Spegeln vid hans sida, som en nalle av kristall. Andedräkten mot spegeln. Puff, ånga. Ssssh, borta. Puff, ånga. Och igen. Söte Mortimer. Kanske dags att stoppa upp en liten spindel i hans näsa för att se honom rynka så där sött på nästippen?

Som några av er märkt blev det inget boksläpp i kampanjen Sylfens Vrede till Gothcon som vi först hoppats på. Det är helt och hållet mitt fel, men om det kan vara till någon tröst så har det att göra med att äventyret svällt; blåsts upp som bälgarna i härdmäster Gormes smedja, jäst som magen på Honungsliljas glupskaste kund. Det som från början var tänkt som en modul på 48 sidor verkade där före påsk gå mot 64, men nu står vi inför faktum: Ödesväven kommer med största sannolikhet att landa på samma storlek som Av blod komna, det vill säga 80 sidor. Alla bilder är färdiga, Kim jobbar febrilt med kartorna och ca 85% av äventyrstexten är utskickad på korr. Så snälla, håll ut ett tag till, så lovar jag i gengäld att rycka i handbromsen och avsluta äventyret.

PS. Kom ihåg att stanna inomhus den 5 maj (se Monster & Varelser, sid 74)!

tisdag 13 april 2010

Post GothCon

Så är ännu ett GothCon över. Blev inte sjuk denna gång, men tar igen det med att vara förkyld nu istället. Hade ett mycket trevligt konvent och det var trevligt att prata med forumiter och eoniter. Det pratades en hel del om Jargien, Damarien och Västlanden och många frågade efter fortsättningen på Av Blod Komna. Insamlingen till uppbyggnaden av Barad-Dûr slog nya rekord och vi fick sålt en hel del saker till Eon och Neotech. Allt i allo ett mycket trevligt konvent.

Ni som inte var där… vi får hoppas att vi möts nästa år.