lördag 21 februari 2009

Neotech på GothCon

Listen up, aibos och alla andra foos: Sveriges största spelkonvent, GothCon, kommer att erbjuda möjligheten att provspela den kommande versionen av Neotech (version 3). Arrangemanget presenteras så här:
"Hong Kong-borna behövde Evi - en superkändis att titta på medan de förtränger sina fuckade liv. Rex Malthiese behövde Evi som förkläde för att upprätthålla sitt ryktesindex i en positivt växande trend - och ChemCorp behövde något som kunde ta bort fokus från de evigt tjatiga miljökatatroferna. Gamle Tung i sin gasturbindrivna drakpermobil - han behövde en vacker jungfru för att upprätthålla sin ungdom. Evi var vacker, och jungfrudelen kan man alltid fixa. Koreanska stridspiloten Hyun behövde Evi för det sköna sexet - och för att lansera sin nästa actionsim. Yakuzan behövde Evi för att - nåja, låt oss kalla det lojalitet.
Men det var några som verkligen, verkligen inte behövde en Evi på halsen, och det var de inneboende i kub #3731, våning 67, Ming Estate, Kowloon Bay...
"

Platserna är begränsade (det är en preview trots allt - vi kan inte lova att alla får spela!) och spelpassen är Fredag 10:e april 22.00-03.00 eller Lördag 11:e april 22.00-03.00. Det kommer förmodligen råda spelledarbrist, så alla som är sugna är välkomna att höra av sig till oss redan nu om att få spelleda arrangemanget (med möjligheten att få gratis inträde till GothCon!).

Dessutom letar vi aktivt efter en lokal att hålla en presentation / frågestund av Neotech 3 under konventet, så att alla som är nyfikna kan se vad vi verkligen håller på med. Det är klart, det går också bra att rycka tag i någon av oss i Neogames eller N3-teamet under konventet och ställa frågorna under vapenhot.

Sista anmälningsdag för GothCon är 5:e mars, så vänta inte med att anmäla ditt lag! GothCon utspelas i Göteborg under påskhelgen 10-12:e april. Läs mer om Alla vill ha Evi på GothCons hemsida och anmäl dig sedan!

P.S. Missa inte chansen att gå på den inofficiella GothCon-pubben på torsdagskvällen den 9:e april, och drick öl med andra konventsdeltagare. Vi kommer vara där! När mer info finns om pubben kommer vi tipsa er här på bloggen. D.S